MEEST GESTELDE VRAGEN

Ik zou graag mijn logo/tekst op een draagkoord bedrukt willen hebben. Kan dit?

Het is mogelijk om draagkoorden te bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo of tekst. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via info@idsupply.nl of 085 – 488 48 88.

Welke badgehouders zijn het best geschikt om aan sleutelhanger te hangen?

De meeste hard kunststof badgehouders  en vinyl badgehouders zijn zeer geschikt voor bevestiging aan een jojo.

Wat is het verschil tussen een permanent afsluitbare en een her afsluitbare badgehouder?

Een her afsluitbare badgehouder geeft u de mogelijkheid om de badgehouder met een sleutel open en dicht te doen. Een permanent afsluitbare badgehouder kunt u niet heropenen.

Voor mijn medewerkerspas ben ik op zoek naar een badgehouder/pashouder. Past er een medewerkerspas in de pashouder/badgehouder die allemaal op jullie website staan?

Al onze hard kunststof badgehouders hebben een standaard CR80 (creditcard formaat) binnenmaat. Als uw voorkeur uitgaat naar een vinylhouder dan kunt u de maat 56 x 86 mm voor een horizontale versie en 86 x 56 mm voor een verticale versie aanhouden.

Hoeveel badgesleutels moet ik bestellen als ik 100 her- afsluitbare badgehouders koop?

Als u nog geen badgesleutels heeft, dan adviseren wij één à twee badgesleutels per 100 her-afsluitbare badgehouders bij te bestellen.

Mochten deze op meerdere lokaties terechtkomen, dan kan het wenselijk zijn om in ieder geval één badgesleutel per lokatie te hebben liggen.

Kan ik bij jullie ook draagkoorden laten bedrukken?

Het is mogelijk om draagkoorden te bedrukken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via info@idsupply.nl of 085 – 488 48 88.

Voor mijn medewerkerspas ben ik op zoek naar een badgehouder. Past er een medewerkerspas in de badgehouders die op jullie website staan?

Al onze hard kunststof badgehouders hebben een standaard CR80 (creditcard formaat) binnenmaat. Als uw voorkeur gaat naar een vinylhouder gaat dan kunt uw de maat 56 x 86 mm (hxb) voor een horizontale versie en 86 x 56 mm (hxb) voor een verticale versie aanhouden.

Al onze hard kunststof badgehouders hebben een standaard CR80 (creditcard formaat) binnenmaat. Als uw voorkeur gaat naar een vinylhouder gaat dan kunt uw de maat 56 x 86 mm (hxb) voor een horizontale versie en 86 x 56 mm (hxb) voor een verticale versie aanhouden.

De hard kunststofhouders zijn zeer geschikt om aan een jojo gehangen te worden, maar in principe kunnen alle badgehouders aan een sleutelhanger gehangen worden.

Op onze medewerkerspas zit een magneetstrip. Zijn er ook badgehouders waarbij ik mijn kaart niet uit de badgehouder (pashouder) hoef te halen om te gebruiken?

Ja, er is een badgehouder die geschikt is voor kaarten met een magneetstrip.

Dit is de halve badgehouder voor magneestrip kaarten (BADGE-GESLOTEN-012).

Ik wil mijn producten laten bedrukken, kan dat?

Draagkoorden,  kaarten en een aantal jojo’s kunnen worden gepersonaliseerd.

Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Kan ik de zending volgen als de goederen verzonden zijn?

Al onze goederen worden verzonden via DHL. Op de dag van verzending ontvangt u van ons een mail met de track & trace code, zodat u de zending kunt volgen.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid en eenheid is 100 stuks per product.

Printlinten en cleaning kits worden per stuk verkocht.

Wat is de levertijd van gepersonaliseerde producten?

De levertijd van gepersonaliseerde producten hangt af van het aantal en uw wensen. Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor orders onder de € 250,00 (excl. BTW) komt er € 9,50 (excl. BTW) afhandeling/verzendkosten bij. Bestellingen boven de € 250,00 worden gratis verzonden binnen Nederland.

Voor een evenement ben ik op zoek naar een badgehouder/vinylhouder met een afwijkende maat. Kunnen jullie dit leveren?

Naast de standaard maten kunnen wij ook afwijkende maten leveren.

Neemt u hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kan ik een bijvoorbeeld een jojo laten bedrukken?

Wij kunnen een jojo voorzien van een logo of tekst. Dit gebeurt vaak door middel van een doming label of een vinylsticker.

Wilt u hiervan een prijs aanvragen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.