MEEST GESTELDE VRAGEN

Het is mogelijk om draagkoorden te bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo of tekst. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via info@idsupply.nl of 085 – 488 48 88.

De meeste hard kunststof badgehouders  en vinyl badgehouders zijn zeer geschikt voor bevestiging aan een jojo.

Een her afsluitbare badgehouder geeft u de mogelijkheid om de badgehouder met een sleutel open en dicht te doen. Een permanent afsluitbare badgehouder kunt u niet heropenen.

De sleutel van een her afsluitbare badgehouder dient separaat besteld te worden.

Al onze hard kunststof badgehouders hebben een standaard CR80 (creditcard formaat) binnenmaat. Als uw voorkeur uitgaat naar een vinylhouder dan kunt u de maat 56 x 86 mm voor een horizontale versie en 86 x 56 mm voor een verticale versie aanhouden.

Als u nog geen badgesleutels heeft, dan adviseren wij één à twee badgesleutels per 100 her-afsluitbare badgehouders bij te bestellen.

Mochten deze op meerdere lokaties terechtkomen, dan kan het wenselijk zijn om in ieder geval één badgesleutel per lokatie te hebben liggen.

Het is mogelijk om draagkoorden te bedrukken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via info@idsupply.nl of 085 – 488 48 88.

Al onze hard kunststof badgehouders hebben een standaard CR80 (creditcard formaat) binnenmaat. Als uw voorkeur gaat naar een vinylhouder gaat dan kunt uw de maat 56 x 86 mm (hxb) voor een horizontale versie en 86 x 56 mm (hxb) voor een verticale versie aanhouden.

De hard kunststofhouders zijn zeer geschikt om aan een jojo gehangen te worden, maar in principe kunnen alle badgehouders aan een sleutelhanger gehangen worden.

Ja, er is een badgehouder die geschikt is voor kaarten met een magneetstrip.

Dit is de halve badgehouder voor magneestrip kaarten (BADGE-GESLOTEN-012).

 

U kunt bij ons niet via Ideal of creditcard betalen voor uw eerste order. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een bevestiging per email met een pro forma factuur. Op deze pro forma staan alle gegevens die u nodig heeft om de factuur te voldoen.  Alle vervolgorders worden op 30 dagen netto gefactureerd.

Draagkoorden,  kaarten en een aantal jojo’s kunnen worden gepersonaliseerd.

Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Al onze goederen worden verzonden via DHL. Op de dag van verzending ontvangt u van ons een mail met de track & trace code, zodat u de zending kunt volgen.

De minimale bestelhoeveelheid en eenheid is 100 stuks per product.

Printlinten en cleaning kits worden per stuk verkocht.

De levertijd van gepersonaliseerde producten hangt af van het aantal en uw wensen. Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Voor orders onder de € 250,00 (excl. BTW) komt er € 8,95 (excl. BTW) afhandeling/verzendkosten bij. Bestellingen boven de € 250,00 worden gratis verzonden binnen Nederland.

Naast de standaard maten kunnen wij ook afwijkende maten leveren.

Neemt u hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wij kunnen een jojo voorzien van een logo of tekst. Dit gebeurt vaak door middel van een doming label of een vinylsticker.

Wilt u hiervan een prijs aanvragen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

IDSupply.nl gebruikt cookies om de site makkelijker in gebruik te maken en om te leren hoe onze bezoekers deze webshop gebruiken. Lees hier meer over in ons privacybeleid.